Σχεσεις με την Κοινοτητα

Η Bausch + Lomb δεσμεύεται για την ορθή συμμετοχή της εταιρείας στα κοινά και δωρίζει εκατομμύρια δολάρια και χιλιάδες ώρες εθελοντικής εργασίας σε εκατοντάδες οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι υποστηρίζουν την αποστολή μας για την τελειοποίηση της όρασης και την βελτίωση της ζωής. Για να μάθετε περισσότερα, επιλέξτε ένα από τα παραδείγματα στην πλοήγηση αριστερά.

Πρωτοβουλία για τον Παιδικό Καταρράκτη 
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες μωρά σε όλο τον κόσμο γεννιούνται με καταρράκτη στο ένα ή και στα δύο μάτια. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως παιδικός καταρράκτης και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή απώλεια της όρασης – ή ακόμη και σε τύφλωση. Όμως, ο παιδικός καταρράκτης δεν είναι μόνο ιάσιμος, συχνά επίσης προλαμβάνεται.

Και εδώ εμφανιζόμαστε εμείς. Το Bausch + Lomb Early Vision Institute και το Ίδρυμα Lions Clubs International Foundation συνεργάστηκαν στην δημιουργία της Πρωτοβουλίας για τον Παιδικό Καταρράκτη (Pediatric Cataract Initiative).

Κοινωνικές Επενδύσεις 
Ως μέρος της εταιρικής φιλανθρωπίας της B+L, γίνονται κοινωνικές επενδύσεις, που υποστηρίζουν την έρευνα και την δέσμευση σε φιλανθρωπικές δωρεές.

Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα 
Η Bausch + Lomb έχει ξεκινήσει ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι για την προστασία των κοινωνιών μας και την διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος για τις τωρινές και της μελλοντικές γενιές. Για να γίνει αυτό, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να γίνουμε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία, μειώνοντας την κατανάλωσή μας σε καύσιμα, ενέργεια, νερό και φυσικές πηγές, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούμε την δημιουργία απορριμμάτων. Καθώς εργαζόμαστε για να κάνουμε την Bausch + Lomb την καλύτερη εταιρεία παγκόσμια στην υγεία των ματιών, βλέπουμε την συνεχή βελτίωση της βιωσιμότητας ως ένα μέτρο της επιτυχίας μας.

Ερωτήσεις;

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc