Έφηβοι και Φακοί Επαφής

Πόσων χρόνων πρέπει να είμαι;
Δεν υπάρχει "κατάλληλη ηλικία" για να αρχίσεις να φοράς φακούς επαφής. Αν νιώθεις ότι μπορείς να τους χρησιμοποιείς και να τους φροντίζεις υπεύθυνα, συζήτησε με τους γονείς σου και ζήτησέ τους να προγραμματίσουν μια επίσκεψη στον ειδικό για την φροντίδα της όρασης που σε παρακολουθεί.

Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα; Ασχολείσαι με τον αθλητισμό και/ή άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες;  Μιλάς για τους φακούς επαφής; Όλα τα παραπάνω είναι καλές ενδείξεις του ότι μπορείς να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα και ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις με επιτυχία φακούς επαφής.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του τέλειου πρώτου φακού επαφής;
Ο τέλειος πρώτος φακός επαφής προσφέρει αποδοτικότητα και άνεση, ενώ παράλληλα αποτελεί μια υγιεινή και ασφαλή επιλογή (για να έχουν οι γονείς σου το κεφάλι τους ήσυχο). Επίσης, ένας τέλειος φακός επαφής είναι εύχρηστος και ανθεκτικός ώστε να μπαίνει και να βγαίνει στο πι και φι.

Οι ημερήσιοι μαλακοί φακοί μιας χρήσης Bausch + Lomb SofLens® daily disposable contact lenses με High Definition™ Optics ανταποκρίνονται πλήρως στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σου. Καθώς οι ημερήσιοι φακοί επαφής μιας χρήσης SofLens είναι ειδικά μελετημένοι για να χρησιμοποιούνται μια φορά και να απορρίπτονται, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον καθαρισμό και την συντήρησή τους.  Επιπλέον οι γονείς σου θα είναι σίγουροι ότι οι φακοί σου είναι ασφαλείς και σου παρέχουν ευκρινή και καθαρή όραση.

Θα λατρέψεις την απελευθέρωσή σου από τα γυαλιά οράσεως και την άνεση των βολικών φακών μιας χρήσης.

Ερωτήσεις;

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc