Συμπληρώματα Διατροφής

Η όρασή σας είναι ανάμεσα στις πιο πολύτιμες αισθήσεις σας. Ως ηγέτης στην οφθαλμική διατροφική έρευνα  και τα συμπληρώματα βιταμινών για το μάτι, η Bausch + Lomb έχει δεσμευτεί να σας βοηθάει να προστατεύετε και να διατηρείτε την υγεία των ματιών σας.

Η Bausch + Lomb προσφέρει μια πλήρη σειρά από οφθαλμικά συμπληρώματα διατροφής ώστε να συμβάλει στην προώθηση της υγείας των ματιών, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας Ocuvite.

Οι οφθαλμικές βιταμίνες και συμπληρώματα μεταλλικών στοιχείων Ocuvite® της Bausch + Lomb επικεντρώνονται σε ένα και μόνο πράγμα: Την υγεία των ματιών σας.  Ακριβώς όπως τα οστά σας χρειάζονται ασβέστιο για να παραμείνουν υγιή και ισχυρά, τα μάτια σας έχουν τις δικές τους διατροφικές ανάγκες. Οι οφθαλμικές βιταμίνες Ocuvite®, είναι διαθέσιμες σε διάφορους τύπους για να συνεισφέρουν στη διατήρηση της υγείας των ματιών σας τώρα και μελλοντικά.

Το Cebrolux® NF Neurofactor, είναι ένα πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη Κιτικολίνη Cozigin®, ενώ παράλληλα περιέχει βιταμίνες και ψευδάργυρο κάνοντάς το έναν αποτελεσματικό συνδυασμό στη Νευροπροστασία.

Ερωτήσεις;

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc